BHV Training

Bedenk voor u zelf eens een levensbedreigend scenario en de reactie die u daarop zal hebben. Bent u degene die direct hulp verleent? Weet u meteen welke levensreddende handelingen u moet uitvoeren? De BHV trainingen van Bloemendal Advies onderscheiden zich doordat cursisten in aanraking komen met levensechte gespeelde scenario’s. Door het gebruik van een LOTUS worden cursisten met de neus op de feiten gedrukt. Men krijgt training in brand en levensbedreigende¬†situaties. Wij hebben diverse BHV trainingen waarvoor u zich kunt inschrijven zoals BHV Basis Training, BHV Herhaling, BHV Basis Paardensport, BHV Gezinshuizen, etc.

EHBO Training

U loopt op straat en aan de overkant verliest iemand het bewustzijn. Wat is dan het eerste dat u moet doen? Wij hebben door de jaren heen met succes vele mensen kunnen helpen aan hun EHBO diploma. Hierdoor worden dit soort situaties beter ingeschat en weet men dus meteen wat hen te doen staat. Scenario’s zoals het stoppen van bloedingen, reanimeren en dus het inschatten van situaties bij een ongeval hoort hier natuurlijk bij.

Veiligheid Training (Code 95)

Werkt u met bijvoorbeeld groot mater vervoer- of transportmiddelen? Dan ontkomt u er niet aan om hiervoor veiligheidstrainingen te volgen. Trainingen zoals VCA, heftruck en hoogwerker hoort hierbij. Maar we geven ook trainingen aan preventiemedewerkers. Medewerkers die werkgevers helpen bij de dagelijkse veiligheid op de werkvloer. Met ons uitgebreide aanbod zorgt u voor een veilige werkomgeving. Meldt u zich daarom vandaag nog aan voor een of meer veiligheidstrainingen.

ArboBeheerSysteem (ABS)

Branche gericht

Ook voor branche gerichte training bent u bij ons op het juiste adres. Gezinshuizen, scholen, paardensport en autobedrijven zijn voorbeelden hiervan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw branche? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij scoren een 8,3!

Onze cursisten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 8,4 (peiling november 2021)

Algemene voorwaarden