EHBO Workshop Alcohol en Drugs

€ 75 excl. BTW

Tijdens de EHBO Workshop Alcohol en Drugs komen de effecten en gevaren van verschillende alcoholische dranken en drugs, aan bod. Tevens worden de meest voorkomende gezondheidsverstoringen ten aanzien van drank en drugsgebruik behandeld en hoe daarmee om te gaan.

De cursus is voor iedereen die meer wil weten over de gevolgen van het overmatig gebruik van alcohol en drugs en welke eerste hulp u kunt verlenen. Ook zeer geschikt voor jongeren zodat zij weten wat de gevaren zijn van misbruik van alcohol en drugs.

Direct inschrijven

Meer informatie

EHBO Workshop Alcohol en Drugs

Wat doe jij als iemand die onder invloed van alcohol en/of drugs het bewustzijn verliest? Tijdens deze workshop leer je hoe je eerste hulp verleend in zo’n situatie. Bovendien worden de effecten en gevaren van het alcohol en drugs gebruik uitgelicht.

Deze EHBO Workshop Alcohol en Drugs is voor iedereen aan te raden om te volgen. En dus ook zeker voor jongeren die hier momenteel of in de toekomst mee te maken kunnen krijgen. Voor een ieder is het van belang om te weten welke gevaren op de loer liggen.

Vrijdag

20-05-2022

9.00 - 11.30

Vroomshoop

Dinsdag

27-09-2022

9.00 - 11.30

Vroomshoop

Hulp nodig?

Bel ons op 0546 - 646 414

Bekijk meer contactinformatie
Algemene voorwaarden