LMRA-Training

€ 150 excl. BTW

Een LMRA, of Laatste Minuut Risico Analyse, is een beknopte laatste check op de werkplek om vast te stellen of er risico's zijn op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

De LMRA is bij VCA-gecertificeerde bedrijven bekend. Desondanks wordt er bij medewerkers wel eens getwijfeld aan het praktisch nut van het uitvoeren van de LMRA. Het is in de ogen van de medewerker een extra handeling.

Direct inschrijven

Verdere informatie

In deze training wordt de medewerkers zich bewust van de voordelen van de LMRA op de veiligheidsrisico’s. Door te laten ervaren welke denkfouten er gemaakt kunnen worden waardoor risico’s over het hoofd worden gezien.
In deze waardevolle ervaringsgerichte training leren de deelnemers op een praktische wijze de voordelen van een LMRA in te zien. Men krijgt praktische tools en vaardigheden aangeleerd om een goede LMRA procedure direct toe te passen en in te laten slijten tot een goede gewoonte.

Bent u VGM-coördinator binnen uw bedrijf, dan bent u er verantwoordelijk voor dat er een procedure of instructie is voor het uitvoeren van een Laatste-Minuut Risico Analyse door medewerkers, voordat zij beginnen met de werkzaamheden.
Duur: ½ dag
Locatie en data: In overleg

Woensdag

01-06-2022

8.00 - 12.00

Vroomshoop

Maandag

12-12-2022

8.00 - 12.00

Vroomshoop

OOK ZIN IN EEN PRAKTISCHE TRAINING?

Bel ons op 0546 - 646 414

Bekijk meer contactinformatie
Algemene voorwaarden