Kinder EHBO Training

€ 75 excl. BTW

De Kinder EHBO training is interessant voor iedereen die te maken heeft met kinderen. Ongevallen met kinderen liggen altijd op de loer. Zij zijn actief en zien niet altijd de gevaren. Een ongelukje zit dan ook in een klein hoekje en dan kan adequaat handelen van levensbelang zijn. Tijdens de cursus Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK) leert u doeltreffend te handelen.

Direct inschrijven

Ervaren instructeurs

Praktijkgerichte training

Scenariogericht-denken

Maatwerk

Kostenbesparend

Efficiënte trainingswijze

Verdere informatie

Waarom de Kinder EHBO training?

Wat te doen wanneer een kind een brandwond heeft, een vinger tussen de deur krijgt of dreigt te stikken? Volgt u de kinder-EHBO training dan leert u hoe u het beste kunt optreden in dit soort situaties. Als u weet hoe te handelen als uw kind bijvoorbeeld dreigt te stikken, dan maakt dat het verschil tussen leven en dood. U behoudt uw rust en doet waar u training voor heeft gehad. Wilt u weten wat u moet doen tijdens calamiteiten? Volg dan onze kinder EHBO training.

U krijgt inzicht in:

  • De mogelijke ongevallen bij kinderen in verschillende leeftijdsgroepen;
  • Eerste hulp verlenen bij kleine ongevallen/medische noodsituaties;
  • Eerste hulp verlenen bij letsels aan het bewegingsapparaat;
  • Eerste hulp verlenen bij wonden.

Leren doet u het beste door te doen, daarom bestaat de cursus Eerste Hulp aan Kinderen uit een praktijk- en theoriegedeelte. Door de cursus te volgen, voorkomt u pijn bij kinderen en in sommige gevallen kunt u zelfs levens redden! Genoeg redenen om de cursus Eerste Hulp aan Kinderen te volgen toch?

OOK ZIN IN EEN PRAKTISCHE TRAINING?

Bel ons op 0546 - 646 414

Bekijk meer contactinformatie
Algemene voorwaarden