Communicatietraining en sociale vaardigheden

€ 200.00 excl. BTW

Spreekt u wel dezelfde 'taal' met uw collega's? Als een verhaal telkens door een ander persoon wordt doorverteld, dan blijft uiteindelijk van het echte verhaal maar weinig over. Is dat herkenbaar voor u?
Dit heeft alles te maken met communicatie. Communiceren is voor iedereen moeilijk. Maar met de juiste training zult u zien dat juist communiceren effectief is voor uw werkzaamheden.
We laten u in deze communicatietraining zien, horen en ervaren hoe piloten communiceren en zij vertellen u ook waarom ze dat zo doen!

Direct inschrijven

Code 95

7 punten

CBR

U14

Verdere informatie

Communicatie en sociale vaardigheden

Creëer effectieve communicatie

In een cockpit communiceert men op een wijze waardoor miscommunicatie niet mag voorkomen, dit kan immers desastreuze gevolgen hebben. Met deze training geven wij u een aantal handvatten en inzichten om miscommunicatie zoveel mogelijk te beperken. De term miscommunicatie is er een die in het bedrijfsleven regelmatig voorkomt.

Wat het bedrijfsleven hieraan heeft

Voor kantoor

Duidelijke communicatie binnen een bedrijf voorkomt misverstanden en bevordert daarmee de efficiëntie. Als u klanten ook ‘in the loop’ worden gehouden schept u de juiste verwachtingen en voorkomt u irritaties die door onjuist ‘verwachtingsmanagement’ gecreëerd worden.

Het draagt bij aan eenduidigheid onder uw medewerkers en leidt tot minder fouten. Wanneer iedereen op dezelfde manier communiceert en inziet waarom ze dat zo doen is dat niet alleen een voordeel voor uw organisatie.

Voor chauffeurs

Een beroepschauffeur is het visitekaartje van het bedrijf en veelal is hij/ zij het eerste contact en aanspreekpunt van de klant. Daarbij communiceert hij/ zij  met klanten, collega’s en onbekenden. Iedereen communiceert op zijn eigen manier en in de meeste gevallen sta je er niet bij stil dat hij/ zij representatief blijft voor zijn functie tijdens de uitvoering van zijn werk.

Deze cursus leert de chauffeur om onder verschillende omstandigheden op een professionele manier te communiceren.

We laten u in deze training zien, horen en ervaren hoe piloten communiceren en vertellen u ook waarom ze dat zo doen!

Bijzonderheden:

  • Herhaling: eigen inzicht.
  • Duuropleiding: 1 dag.
  • Locatie en data: In overleg.
  • Code 95
  • CBR U14

Advies van onze trainers nodig?

Wilt u direct advies of heeft u een vraag voor een training of voor uw bedrijf en/ of organisatie? Neem dan snel contact met ons op en we geven u direct advies! Bel ons op telefoonnummer 0546 – 646414 of mail naar info@bhvaed.nl of vul onderstaand ons contactformulier in!

Ons team van erkende trainers helpen uw graag!

 

Zaterdag

10-09-2022

9.00 - 17.00

Vroomshoop

Hulp nodig of advies nodig?

Bel ons op 0546 - 646 414

Bekijk meer contactinformatie
Algemene voorwaarden