In-company training

Een op maat gerichte training

Een in-company training is een mooie manier van training, als het nu gaat om intern transport of bedrijfshulpverlening, trainen met eigen materialen. Merken welke beperkingen er zijn als een AED op een bepaalde plek is neergehangen, of hoe werkt je eigen heftruck.

De inhoud van een in-company training stemmen wij volledig af op de situatie in uw bedrijf en het kennisniveau van uw medewerkers. Ieder bedrijf is uniek. Uiteraard worden onze cursussen hierop afgestemd.

Voor mensen met een beperking, moeilijk lerend, LVB (licht verstandelijk beperkt) en LVG (licht verstandelijk gehandicapt), verzorgen wij:

  • BHV;
  • VCA;
  • Heftruckcertificaat.

E-learning

E-learning, welke wij in 2006 ontwikkeld hebben, geeft de cursist de mogelijkheid de theorie thuis te maken in z’n eigen tijd en tempo, bij een positief resultaat mag de cursist meedoen aan de praktijkdag. Bij een positief resultaat ontvangt de cursist een digitaal certificaat in z’n eigen profiel in de E-learningsmodule. Door de E-learning kunnen wij onze praktijkdagen ook echt praktisch houden.

Inschrijven

Inschrijven kan via de site, zijn er nog vragen, is het altijd mogelijk om ons te bellen of te mailen.

Ons opleidingsinstituut is geaccrediteerd door de Nederlandse ReanimatieRaad, Oranje Kruis, CBR/code 95, V&V Kwaliteitsregister, KNGF, STOOF Sectorplan.

Klaar om te trainen?

Bel ons op 0546 - 646 414

Contact
Algemene voorwaarden