In-company training

De Veiligste Samenwerking

Bloemendal Arbo Adviesburo biedt al 21 jaar ondersteuning op het gebied van arbeidsveiligheid aan het bedrijfsleven, zorginstellingen en de overheid. Wij helpen u om uw organisatie een veilige werkplek te laten zijn voor uw medewerkers. Wij luisteren naar uw wensen en proberen op die manier uw vraag invulling te geven. Dit doen we door het geven van advies of in een bedrijfsgerichte en op maat gemaakte training.

E-learning

Veel van onze innovaties staan in het teken van het vergroten van de klanttevredenheid en werkbaarheid.
E-learning, dat wij in 2006 ontwikkeld hebben, is hiervan een voorbeeld. De theorie kan hiermee door de cursist thuis worden geleerd en hij/zij ontvangt bij goed gevolg een certificaat. Daardoor kunnen onze trainingsdagen praktijkgericht worden.

Hierbij maken wij gebruik van de professionals die bij ons in dienst zijn of die op een freelance basis bij ons werkzaam zijn.

Inschrijven

Bloemendal’s Arbo-Adviesburo uit Vroomshoop adviseert, traint en begeleidt organisaties en hun medewerkers op het gebied van arbeidsveiligheid. In de webshop verkoopt Bloemendal bovendien veiligheidsproducten. Wij brengen daarmee veiligheid binnen handbereik voor elke organisatie.

Daarnaast is onze organisatie geaccrediteerd als opleidingsinstituut door de Nederlandse ReanimatieRaad, Oranje Kruis, CBR / code 95, V&V Kwaliteitsregister, STOOF Sectorplan.

Klaar om te trainen?

Bel ons op 0546 - 646 414

Contact
Algemene voorwaarden