Veiligheid, Cultuur en Gedrag

€ 395 excl. BTW

Deze tweedaagse training zit vol met nuttige kennis, tips, tools en ervaringsgerichte oefeningen op het gebied van gedrag, samenwerking en persoonlijke inzichten. De training wordt afgesloten met actiepunten en initiatieven die de veiligheid op de werkvloer en binnen de organisatie direct verbeteren. Dit kan zich afspelen op organisatorisch, team- als ook op persoonlijk niveau.

Vervolgens is er na een maand een terugkommoment van 1 dagdeel. Hierin wordt gekeken naar welke stappen er gezet zijn en successen zijn behaald. Er wordt een verdiepingsslag gemaakt en gekeken welke doelen eventueel nog aandacht behoeven.

Direct inschrijven

Verdere informatie

De training Veiligheid, Cultuur en Gedag is een interactieve en ervaringsgerichte training van 2 aangesloten dagen en een terugkom moment na een maand van 1 dagdeel.
Om gedrag te kunnen beïnvloeden is het van belang bewust te worden van de valkuilen, blinde vlekken en niet helpende overtuigingen. De training is geschikt voor zowel het management alsook de werknemers op de werkvloer. In deze training wordt u fysiek in beweging gezet met ervaringsgerichte en praktische opdrachten. Door praktisch aan de slag te gaan laat men snel hetzelfde gedrag zien zoals deze ook binnen de organisatie te zien is.  Door hierop te reflecteren ontstaat er bewustwording en kan er geoefend worden met nieuw gedrag waardoor de cultuur binnen de organisatie verbeterd.
Voor een duurzaam en effectief resultaat is het van belang dat elk team dezelfde veiligheids-visie draagt. Niet alleen de afdeling ARBO, Management of de teamleiders maar ook de uitvoerende werknemers en uiteindelijk de hele keten moeten hier proactief aan werken.
Een proactieve veiligheidscultuur binnen organisaties leidt tot:
  • Meer openheid
  • Een lerende opstelling
  • Toename van wederzijds vertrouwen
  • Aanspreekbaarheid
  • Minder ongevallen en incidenten
Hierdoor worden de diverse lagen binnen de organisatie beter geïnformeerd over risico’s, incidenten en veiligheidsaanpak. Persoonlijk leiderschap, communicatie en proactief gedrag vormen daarbij de belangrijkste aspecten.

 

Woensdag

01-06-2022

9.00 - 17.00

Vroomshoop

Maandag

12-12-2022

9.00 - 17.00

Vroomshoop

OOK ZIN IN EEN PRAKTISCHE TRAINING?

Bel ons op 0546 - 646 414

Bekijk meer contactinformatie
Algemene voorwaarden