Hoogwerker Herhaling Cursus (EXPERT)

€ 145 excl. BTW

De hoogwerker herhalingscursus is bedoeld voor mensen die al eerder een hoogwerker certificaat hebben behaald, ongeacht bij welke opleider dit certificaat behaald is. Dankzij deze korte hoogwerker cursus kun jij aantonen dat je de theorie en de praktijk nog steeds beheerst en in staat bent veilig te werken.

Iedere vijf jaar dien je een herhalingscursus hoogwerker te volgen om uw certificaat te behouden.

Direct inschrijven

Meer informatie

Hoogwerker herhalingscursus eens per 5 jaar

Zoals aangegeven dient u eerst een Hoogwerker basiscursus te hebben gevolgd alvorens u de herhalingscursus kunt gaan volgen. De hoogwerker herhalingscursus duurt een halve dag en bestaat uit een theorie/E-learning gedeelte en een praktijkdeel. Na het succesvol afronden van beide onderdelen ontvangt de cursist een digitaal hoogwerkercertificaat en een pasje.

Tijdens onze hoogwerker opleiding wordt de huidige kennis opgefrist. Wij zorgen ervoor dat u zich bewust blijft van de gevaren die het werken met en het besturen van een hoogwerker met zich mee kan brengen.

De hoogwerker cursus is bedoeld voor mensen die al eerder een hoogwerker certificaat hebben behaald, ongeacht bij welke opleider dit certificaat behaald is. Dankzij deze korte hoogwerker cursus kunt u aantonen dat u de theorie en de praktijk nog steeds beheerst en in staat bent veilig te om te gaan met een hoogwerker.

De training is gericht op de praktijk, waarin de cursist laat zien dat hij het veilig rijden met een hoogwerker nog beheerst. Dit certificaat is opnieuw vijf jaar geldig.

Minimumleeftijd hoogwerkercertificaat

De minimumleeftijd voor het besturen van een hoogwerker is 18 jaar. Het certificaat kan gewoon behaald worden zonder autorijbewijs. Het hoogwerker certificaat is 5 jaar geldig.
Een hoogwerker mag bediend worden als je een gedegen instructie hebt gehad, dit moet aantoonbaar zijn, bijvoorbeeld d.m.v. een hoogwerker certificaat.

Advies van onze trainers nodig?

Wilt u direct advies of heeft u een vraag voor een training of voor uw bedrijf en/ of organisatie? Neem dan snel contact met ons op en we geven u direct advies! Bel ons op telefoonnummer 0546 – 646414 of mail naar info@bhvaed.nl of vul onderstaand ons contactformulier in!

Ons team van erkende trainers helpen uw graag!

 

Woensdag

13-04-2022

9.00 - 13.00

Vroomshoop

Woensdag

12-10-2022

9.00 - 13.00

Vroomshoop

Ook zin in een praktische training?

Bel ons op 0546 - 646 414

Bekijk meer contactinformatie
Algemene voorwaarden