Hoogwerker Herhalingscursus

€ 145 excl. BTW

De hoogwerker herhalingscursus is bedoeld voor mensen die al eerder een hoogwerker certificaat hebben behaald, ongeacht bij welke opleider dit certificaat behaald is. Dankzij deze korte hoogwerker cursus kun jij aantonen dat je de theorie en de praktijk nog steeds beheerst en in staat bent veilig te werken.
Iedere vijf jaar dien je een herhalingscursus hoogwerker te volgen om uw certificaat te behouden.

Direct inschrijven

Meer informatie

Hoogwerker herhalingscursus eens per 5 jaar

Zoals aangegeven dient u eerst een Hoogwerker basiscursus te hebben gevolgd alvorens u de herhalingscursus kunt gaan volgen. De hoogwerker herhalingscursus duurt een halve dag en bestaat uit een theorie/E-learning gedeelte en een praktijkdeel. Na het succesvol afronden van beide onderdelen ontvangt de cursist een digitaal hoogwerkercertificaat en een pasje.

Tijdens onze hoogwerker opleiding wordt de huidige kennis opgefrist. Wij zorgen ervoor dat u zich bewust blijft van de gevaren die het werken met en het besturen van een hoogwerker met zich mee kan brengen.

De hoogwerker cursus is bedoeld voor mensen die al eerder een hoogwerker certificaat hebben behaald, ongeacht bij welke opleider dit certificaat behaald is. Dankzij deze korte hoogwerker cursus kunt u aantonen dat u de theorie en de praktijk nog steeds beheerst en in staat bent veilig te om te gaan met een hoogwerker.

De training is gericht op de praktijk, waarin de cursist laat zien dat hij het veilig rijden met een hoogwerker nog beheerst. Dit certificaat is opnieuw vijf jaar geldig.

Woensdag

10-03-2021

9.00 - 13.00

Vroomshoop

Woensdag

09-06-2021

9.00 - 13.00

Vroomshoop

Maandag

13-09-2021

9.00 - 13.00

Vroomshoop

Vrijdag

17-12-2021

9.00 - 13.00

Vroomshoop

Ook zin in een praktische training?

Bel ons op 0546 - 646 414

Bekijk meer contactinformatie
Algemene voorwaarden