Hoogwerker Basis Training (GEVORDERD)

€ 195 excl. BTW

De hoogwerker basis training is bedoeld voor iedereen die veilig moet gaan werken op hoogte met een hoogwerker.

Direct inschrijven

maatgericht

trainen

praktisch

trainen

Verdere informatie

Veilig werken door het volgen van een professionele training

Bloemendal’s Adviesburo geeft een basis training om veilig te kunnen werken met een hoogwerker. Tijdens deze Hoogwerker basis training leer je welke gevaren het werken met een hoogwerker met zich meebrengt.

Eén dag Hoogwerker Basis training

De training duurt één dag en bestaat uit een theorie/E-learning gedeelte en een gedeelte praktijk. Je ontvangt -na een succesvolle afronding van beide onderdelen- een digitaal hoogwerker certificaat en een pasje.

Conform artikel 7.17c van het ARBO besluit wordt de hoogwerker basiscursus verzorgd. Het hoogwerker certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Na het verstrijken van deze 5 jaar zal er een hoogwerker herhalingscursus gevolgd moeten worden.

Minimumleeftijd hoogwerkercertificaat

De minimumleeftijd voor het besturen van een hoogwerker is 18 jaar. Het certificaat kan gewoon behaald worden zonder autorijbewijs. Het hoogwerker certificaat is 5 jaar geldig.
Een hoogwerker mag bediend worden als je een gedegen instructie hebt gehad, dit moet aantoonbaar zijn, bijvoorbeeld d.m.v. een hoogwerker certificaat.

Advies van onze trainers nodig?

Wilt u direct advies of heeft u een vraag voor een training of voor uw bedrijf en/ of organisatie? Neem dan snel contact met ons op en we geven u direct advies! Bel ons op telefoonnummer 0546 – 646414 of mail naar info@bhvaed.nl of vul onderstaand ons contactformulier in!

Ons team van erkende trainers helpen uw graag!

 

Woensdag

13-04-2022

9.00 - 17.00

Vroomshoop

Woensdag

12-10-2022

9.00 - 17.00

Vroomshoop

Ook toe aan een praktische training?

Bel ons op 0546 - 646 414

Bekijk meer contactinformatie
Algemene voorwaarden