Gratis Reanimatie Training

Prijs op aanvraag

Wilt u een professionele GRATIS reanimatie training bijwonen? Dan kan dat bij Bloemendal's Adviesburo. U krijgt training van professionals. Dus hulpverleners uit de praktijk!

Staat u een keer voor een levens bedreigend dilemma? Sta dan niet toe te kijken, maar ga dan over tot actie. Als u weet wat u moet doen, dan kan dat het verschil maken tussen leven en dood. Geef u dus op voor een gratis reanimatie training van Bloemendal's adviesburo.
De stap om een training te volgen is voor sommigen net iets te ver, daarom willen wij graag de eerste aanzet geven.
Wij vragen u wel een vrijwillige bijdrage te doen in de collectebus van de Hartstichting.

De training duurt 2,5 uur en is geheel kosteloos. Bent u geen bedrijf en is een officiƫle training net een brug te ver, meldt u zich dan aan.

Zorg ervoor dat u geen kijker wordt!

Train!

Iedereen kan het leren

Train!

Meer informatie

Gratis Reanimatie Training

Wilt u een professionele GRATIS reanimatie training bijwonen? Dan kan dat bij Bloemendal’s Adviesburo. U krijgt training van professionals. Dus hulpverleners uit de praktijk!

Staat u een keer voor een levens bedreigend dilemma? Sta dan niet toe te kijken, maar ga dan over tot actie. Als u weet wat u moet doen, dan kan dat het verschil maken tussen leven en dood. Geef u dus op voor een gratis reanimatie training van Bloemendal’s adviesburo.

Dinsdag

12-03-2019

18.30-21.00

Vroomshoop

Ook zin in een praktische training?

Bel ons op 0546 - 646 414

Bekijk meer contactinformatie
Algemene voorwaarden