Gratis Reanimatie Training

€ 5.00 excl. BTW

Wilt u een professionele GRATIS* reanimatie training bijwonen? Dan kan dat bij Bloemendal's Adviesburo. U krijgt training van professionals, hulpverleners uit de praktijk!

Staat u een keer voor een levens bedreigend dilemma? Sta dan niet toe te kijken, maar ga dan over tot actie. Als u weet wat u moet doen, dan kan dat het verschil maken tussen leven en dood. Geef u dus op voor een gratis reanimatie training van Bloemendal's adviesburo.
De stap om een training te volgen is voor sommigen net iets te ver, daarom willen wij graag de eerste aanzet geven.

De training duurt 2 uur en is geheel kosteloos. Bent u geen bedrijf of u krijgt via uw bedrijf niet de gelegenheid een training te volgen en is een officiële training net een brug te ver, meldt u zich dan aan.

*Wij vragen u wel een vrijwillige bijdrage te doen in de collectebus van de Hartstichting. Jouw donatie aan de Hartstichting draagt bij aan baanbrekend hartonderzoek en oplossingen voor een gezond hart voor iedereen :)

Direct inschrijven

Zorg ervoor dat u geen kijker wordt!

Train!

Iedereen kan het leren

Train!

Meer informatie

Gratis Reanimatie Training

Wilt u een professionele GRATIS reanimatie training bijwonen? Dan kan dat bij Bloemendal’s Adviesburo. U krijgt training van professionals. Dus hulpverleners uit de praktijk!

Staat u een keer voor een levens bedreigend dilemma? Sta dan niet toe te kijken, maar ga dan over tot actie. Als u weet wat u moet doen, dan kan dat het verschil maken tussen leven en dood. Geef u dus op voor een gratis reanimatie training van Bloemendal’s adviesburo.

De training is ontstaan doordat we een aantal jaren geleden merkten bij een reanimatie in de praktijk dat mensen niet opmerkten dat er een reanimatie moment was en gewoon door reden, omstanders niet wisten wat er moest gebeuren en verkeerde adviezen gaven, burgerhulpverlening niet wist hoe zij de reanimerende mensen moesten vervangen en deze aan de kant duwden, omdat deze mensen allemaal hard nodig zijn voor een goed verloop van een reanimatie willen we graag deze mensen een kans bieden om toch een praktisch reanimatie training te volgen.

 

Advies van onze trainers nodig?

Wilt u direct advies of heeft u een vraag voor een training of voor uw bedrijf en/ of organisatie? Neem dan snel contact met ons op en we geven u direct advies! Bel ons op telefoonnummer 0546 – 646414 of mail naar info@bhvaed.nl of vul onderstaand ons contactformulier in!

Ons team van erkende trainers helpen uw graag!

 

Maandag

04-07-2022

18.30 - 20.30

Vroomshoop

Maandag

17-10-2022

18.30 - 20.30

Vroomshoop

Ook zin in een praktische training?

Bel ons op 0546 - 646 414

Bekijk meer contactinformatie
Algemene voorwaarden