CRM Communicatie

Prijs op aanvraag

Crew Resource Management Communicatie

CRM kan worden omschreven als een systeem dat optimaal gebruik maakt van alle beschikbare middelen -apparatuur, procedures én mensen – om maximale veiligheid en efficiëntie te bereiken. De training vindt zijn oorsprong in een training ontworpen door NASA. Hiërarchische verhoudingen, juiste samenwerking en teamwork spelen een belangrijke rol in deze training.

Verdere informatie

CRM Communicatie

Belangrijk voor het bedrijfsleven

Wellicht werken de mensen binnen uw bedrijf ook als team(s), maar zijn de (hiërarchische) verhoudingen en/of procedures niet optimaal. Hierdoor wordt misschien niet het hoogst haalbare uit het team gehaald. Een team is meer dan alleen een groep mensen. Met het juiste CRM kan een team complexe taken met bijbehorende verantwoordelijkheden in -soms- stressvolle situaties worden samengesteld. CRM is een aanwinst voor elk team, niet alleen vliegtuigbemanning maar voor elk denkbare sector.

Bloemendal Adviesburo geeft u inzicht in de werking van een CRM, maar ook de voordelen ervan. Als voor een ieder duidelijk is welke taken en verantwoordelijkheden zij hebben, dan creëert dat een prettige werkbare omgeving. Maakt u gebruik van een CRM, maar blijkt de communicatie nog niet optimaal te zijn, dan kunt u bij ons ook een communicatietraining volgen.

Herhaling: eigen inzicht.
Duur: 1 dagdeel.
Locatie en data: In overleg.
Aanmelden en meer informatie: training@bhvaed.nl

Donderdag

26-11-2020

9.00 - 17.00

Vroomshoop

Hulp nodig?

Bel ons op 0546 - 646 414

Bekijk meer contactinformatie
Algemene voorwaarden