Communicatietraining

Prijs op aanvraag

Spreekt u wel dezelfde 'taal' met uw collega's? Als een verhaal telkens door een ander persoon wordt doorverteld, dan blijft uiteindelijk van het echte verhaal maar weinig over. Is dat herkenbaar voor u?
Dit heeft alles te maken met communicatie. Communiceren is voor iedereen moeilijk. Maar met de juiste training zult u zien dat juist communiceren effectief is voor uw werkzaamheden.
We laten u in deze communicatietraining zien, horen en ervaren hoe piloten communiceren en zij vertellen u ook waarom ze dat zo doen!

Verdere informatie

Communicatietraining

Creëer effectieve communicatie

In een cockpit communiceert men op een wijze waardoor miscommunicatie niet mag voorkomen, dit kan immers desastreuze gevolgen hebben. Met deze training geven wij u een aantal handvatten en inzichten om miscommunicatie zoveel mogelijk te beperken. De term miscommunicatie is er een die in het bedrijfsleven regelmatig voorkomt.

Wat het bedrijfsleven hieraan heeft

Duidelijke communicatie binnen een bedrijf voorkomt misverstanden en bevordert daarmee de efficiëntie. Als u klanten ook ‘in the loop’ worden gehouden schept u de juiste verwachtingen en voorkomt u irritaties die door onjuist ‘verwachtingsmanagement’ gecreëerd worden.

Het draagt bij aan eenduidigheid onder uw medewerkers en leidt tot minder fouten. Wanneer iedereen op dezelfde manier communiceert en inziet waarom ze dat zo doen is dat niet alleen een voordeel voor uw organisatie.

We laten u in deze training zien, horen en ervaren hoe piloten communiceren en vertellen u ook waarom ze dat zo doen!

Herhaling: eigen inzicht.
Duur: 1 dagdeel.
Locatie en data: In overleg.

Advies van onze trainers nodig?

Wilt u direct advies of heeft u een vraag voor een training of voor uw bedrijf en/ of organisatie? Neem dan snel contact met ons op en we geven u direct advies! Bel ons op telefoonnummer 0546 – 646414 of mail naar info@bhvaed.nl of vul onderstaand ons contactformulier in!

Ons team van erkende trainers helpen uw graag!

 

Dinsdag

14-09-2021

9.00 - 17.00

Vroomshoop

Hulp nodig?

Bel ons op 0546 - 646 414

Bekijk meer contactinformatie
Algemene voorwaarden