Communicatietraining

Prijs op aanvraag

SPREEKT U WEL DEZELFDE ‘TAAL’ MET UW COLLEGA’S?

Duidelijke communicatie binnen een bedrijf voorkomt misstanden en bevordert daarmee de efficiëntie. Als je klanten ook ‘in the loop’ worden gehouden schep je de juiste verwachtingen en voorkom je irritaties die door onjuist ‘verwachtingsmanagement’ gecreëerd worden.

Het draagt bij aan eenduidigheid onder je medewerkers en leidt tot minder fouten. Wanneer iedereen op dezelfde manier communiceert en inziet waarom ze dat zo doen is dat niet alleen een voordeel voor je organisatie.

We laten je in deze training zien, horen en ervaren hoe piloten communiceren en vertellen je ook waarom ze dat zo doen!

Verdere informatie

CREËER EFFECTIEVE COMMUNICATIE

In een cockpit communiceert men op een wijze waardoor miscommunicatie niet mag voorkomen, dit kan immers desastreuze gevolgen hebben. Met deze training geven wij u een aantal handvatten en inzichten om miscommunicatie zoveel mogelijk te beperken. De term miscommunicatie is er een die in het bedrijfsleven regelmatig voorkomt.

WAT HET BEDRIJFSLEVEN HIERAAN HEEFT

Duidelijke communicatie binnen een bedrijf voorkomt misstanden en bevordert daarmee de efficiëntie. Als uw klanten ook ‘in the loop’ worden gehouden schept u de juiste verwachtingen en voorkomt u irritaties die door onjuist ‘verwachtingsmanagement’ gecreëerd worden.

Het draagt bij aan eenduidigheid onder uw medewerkers en leidt tot minder fouten. Wanneer iedereen op dezelfde manier communiceert en inziet waarom ze dat zo doen is dat niet alleen een voordeel voor uw organisatie.

We laten u in deze training zien, horen en ervaren hoe piloten communiceren en vertellen u ook waarom ze dat zo doen!

Herhaling: eigen inzicht.
Duur: 1 dagdeel.
Locatie en data: In overleg.
Aanmelden: richt je voor info aan training@bhvaed.nl

Dinsdag

05-03-2019

9.00-17.00

Vroomshoop

Hulp nodig?

Bel ons op 0546 - 646 414

Bekijk meer contactinformatie
Algemene voorwaarden