BHV Herhaling Training Autobedrijven

€ 150 excl. BTW

Elke branche kent z'n eigen specifieke incidenten, om daarop voorbereid te zijn geven, trainen wij op locatie bij een autobedrijf.
Locatie kan afwijken van genoemde vestiging, omdat ieder jaar bij een ander autobedrijf de training gehouden wordt.

Certificaat BHV herhaling (BedrijfsHulpVerlening) voor autobedrijven in een halve dag ✓

Direct inschrijven

Kostenbesparend

Efficiënte trainingswijze

Scenario-denken

Maatgericht

Meer informatie

BHV training herhaling Autobedrijven

Voordelen van bedrijfshulpverlening (BHV):

  • realistisch, door gebruik van steeds wisselende scenario’s
  • praktijkgericht, doordat de training is toegespitst op vaardigheden
  • kostenbesparend, door een kortere trainingsduur
  • kwalitatief hoogwaardig, door inzet van twee gespecialiseerde instructeurs

De BedrijfsHulpVerlening training kost minder tijd en biedt u daardoor de mogelijkheid de BedrijfsHulpVerlening herhalingstraining op één dag te combineren met een EHBO- of AED training of een ontruimingsoefening. Wij helpen u ook graag met een advies over uw veiligheidsorganisatie en/of een maatwerkoplossing.

Tijdens het werk zijn er allerlei risico factoren die een ongeluk kunnen veroorzaken. In een garage waar auto’s in- en uitrijden en waar montage werk wordt verricht lopen deze risico’s uiteen. Daarom is het van belang u op deze risico’s te wijzen en wij gericht op uw bedrijf BHV training te geven. Hierdoor krijgt u een realistisch beeld van de werkelijkheid en weet u na deze training wat u moet doen bij calamiteiten.

Optimale veiligheid in minder tijd is kenmerkend voor de combinatietrainingen. De Bedrijfs Hulp Verlening (BHV) Herhalingstraining met e-learning heeft een duur van een halve dag. De training is daardoor gericht op de risico’s binnen uw organisatie. De combinatie van de trainingen zorgt daarnaast voor samenhang in de verschillende veiligheidsdisciplines.

Minimumleeftijd BHV certificaat

De minimale leeftijd voor het volgen van een BHV basiscursus of BHV herhalingscursus is 16 jaar.
Voor een BHV-cursus dien je fysiek in staat te zijn om een reanimatie langdurig en correct uit te voeren. Verder krijg je te maken met dragen en werken met brandblussers. Een BHV-diploma is 1 jaar geldig.

Advies van onze trainers nodig?

Wilt u direct advies of heeft u een vraag voor een training of voor uw bedrijf en/ of organisatie? Neem dan snel contact met ons op en we geven u direct advies! Bel ons op telefoonnummer 0546 – 646414 of mail naar info@bhvaed.nl of vul onderstaand ons contactformulier in!

Ons team van erkende trainers helpen uw graag!

Dinsdag

20-09-2022

9.00 - 12.30

Hardenberg

Hulp of advies nodig?

Bel ons op 0546 - 646 414

Bekijk meer contactinformatie
Algemene voorwaarden