BHV Herhaling Paardensport

€ 150 excl. BTW

U bent als instructeur/coach met paarden verantwoordelijk voor uw deelnemers die werken met paarden. Met onze maat gerichte praktijk BHV trainingen wordt u opgeleid om bij calamiteiten op de juiste wijze te kunnen handelen. Deze training is een BHV herhalingstraining. De herhalingstrainingen zorgen ervoor dat u het onlangs geleerde bijhoudt en dus niet 'vergeet'.

Direct inschrijven

Kostend besparend

Efficiënte trainingswijze

Scenario-denken

Maatgericht

Verdere informatie

BHV Herhaling Paardensport

Hebt u de maat gerichte BHV Trainingen Paardensport al gevolgd? Dan is het van belang om de training regelmatig te herhalen. Tijdens de BHV herhaling paardensport worden de trainingen stap voor stap nogmaals doorgenomen. Door regelmatig te trainen zult u merken dat bij een calamiteit gemakkelijker en sneller kunt handelen.

Wilt u meer weten over onze maatgerichte BHV training voor paardensport? Klik dan hier.

Minimumleeftijd BHV certificaat

De minimale leeftijd voor het volgen van een BHV basiscursus of BHV herhalingscursus is 16 jaar.
Voor een BHV-cursus dien je fysiek in staat te zijn om een reanimatie langdurig en correct uit te voeren. Verder krijg je te maken met dragen en werken met brandblussers. Een BHV-diploma is 1 jaar geldig.

Advies van onze trainers nodig?

Wilt u direct advies of heeft u een vraag voor een training of voor uw bedrijf en/ of organisatie? Neem dan snel contact met ons op en we geven u direct advies! Bel ons op telefoonnummer 0546 – 646414 of mail naar info@bhvaed.nl of vul onderstaand ons contactformulier in!

Ons team van erkende trainers helpen uw graag!

 

Vrijdag

18-03-2022

13.30 - 17.00

Wierden

Vrijdag

14-10-2022

13.30 - 17.00

Rheezerveen

Hulp nodig?

Bel ons 0546 - 646 414

Bekijk meer contactinformatie
Algemene voorwaarden