Reviews

Schrijf een review


Onze klanten hebben ons objectieve advies en trainingen in de afgelopen 25 jaar altijd erg gewaardeerd. We horen graag wat we goed doen of waar we nog aan kunnen werken om onze dienstverlening eventueel te verbeteren. Gemiddeld worden we beoordeeld met een 8,9!


8,5

BHV Basis

18-01-2022 Thomas vd B

Algemene beoordeling
Deskundige mensen uit de praktijk.

Wat kunnen we nog verbeteren?


8,0

BHV Basis

18-01-2022 Stefan A

Algemene beoordeling
Waardevolle dag, voel me competenter in het geval ik zou moeten reanimeren of brandje blussen.

Wat kunnen we nog verbeteren?

Ramen dicht doen. Wel goed natuurlijk i.v.m. ventileren. (Ventilatie van lokaal)


8,5

Heftruck

20-01-2022 Anoniem

Algemene beoordeling
Ze houden het voor iedereen toegankelijk en simpel.

Wat kunnen we nog verbeteren?

Niets.


9,5

EHBO

06-01-2022 Anoniem

Algemene beoordeling
Begripvol en brengt de training goed over.

Wat kunnen we nog verbeteren?


8,5

EHBO

06-01-2022 Rianne T

Algemene beoordeling
Prima uitleg reanimatie verbindingen. Weet waar over praat.

Wat kunnen we nog verbeteren?

Nu prima, klein groepje, specifiek hardlopen.


9,0

BHV herhaling

17-12-2021 Laura O

Algemene beoordeling
Fijne training, goede uitleg, lotus (slachtoffer) maakt de training des te duidelijker en was er ruimte voor vragen.

Wat kunnen we nog verbeteren?

Gevulde koeken bij de koffie.


8,0

BHV herhaling

17-12-2021 Hans W

Algemene beoordeling
Ik vindt het een leuke, leerzame en dynamische manier van leren. Ook zat ik in een leerzame groep waardoor er interessante gesprekken ontstonden.

Wat kunnen we nog verbeteren?


8,3

BHV herhaling

16-12-2021 Manuel M 

Algemene beoordeling
Erg leerzaam met de situaties en met de inzet van de Lotus.

Wat kunnen we nog verbeteren?

Geen toevoeging.


9,0

BHV herhaling

16-12-2021 H van Dijk 

Algemene beoordeling
Goed om te leren/ herhalen wat je in bepaalde situaties moet/ kan doen om hulp te bieden.

Wat kunnen we nog verbeteren?

Weet ik even niet.


7,0

BHV herhaling

09-12-2021 Charlotte K 

Algemene beoordeling
Super leerzame dag gehad.

Wat kunnen we nog verbeteren?

Er mogen van mij wel meer trainingen komen per jaar. 1 vindt ik te weinig!


8,0

BHV herhaling

09-12-2021 Ronald 

Algemene beoordeling
Goed voor elkaar, prettige manier van werkenen alles was mogelijk qua oefeningen/casussen.

Wat kunnen we nog verbeteren?

Als de 1,5 meter regel eraf is.. meer verbinden van de wat kleinere wonden.


8,5

Heftruck

24-11-2021 W D

Algemene beoordeling
Leerzame heftruck training met verrassend veel behendigheidsoefeningen.

Wat kunnen we nog verbeteren?

Zou het zo niet weten.


8,0

Heftruck

24-11-2021 Reinier  

Algemene beoordeling
Theorie wordt handig toegepast in de praktijk; veilig werken is belangrijk.

Wat kunnen we nog verbeteren?

Niets.


9,0

BHV Herhaling

11-11-2021 Anoniem

Algemene beoordeling
Duidelijk door medewerking van de Lotus.

Wat kunnen we nog verbeteren?

N.v.T


8,4

BHV Herhaling

11-10-2021 Lizette M.

Algemene beoordeling
Leerzame (halve) dag. Het is vrij relaxed en gewoon leuk. En dat is de beste manier om dingen te leren 🙂

Wat kunnen we nog verbeteren?

N.v.T


9,0

BHV Herhaling

24-09-2021 Peter

Algemene beoordeling
Leerzame (halve) dag. Het is vrij relaxed en gewoon leuk. En dat is de beste manier om dingen te leren 🙂

Wat kunnen we nog verbeteren?
Niets!


9,0

BHV Herhaling

24-09-2021 Peter

Algemene beoordeling
Leerzame (halve) dag. Het is vrij relaxed en gewoon leuk. En dat is de beste manier om dingen te leren 🙂

Wat kunnen we nog verbeteren?
Zou zo niets weten.


8,6

BHV Basis

18-06-2021 Anoniem

Algemene beoordeling
Deskundig en toch luchtige training.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Zou zo niets weten.


8,5

BHV Basis

18-02-2021 Anoniem

Algemene beoordeling
De instructeur was open en duidelijk. Samen met de Lotus zorgde hij voor een veilige en prettige leeromgeving.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Zou zo geen puntje kunnen noemen.


7,8

BHV Herhaling

18-02-2021 Anoniem

Algemene beoordeling
Gemoedelijke sfeer waardoor je meteen thuis voelt! Er ligt geen druk op de cursisten.

Wat kunnen we nog verbeteren?
N.V.T.


8,3

Hoogwerker

12-02-2021 Anoniem

Algemene beoordeling
Goede cursus en praktijk gericht.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Ander type hoogwerker als reeds ingezet.


8,3

BHV Herhaling

11-02-2021 Anoniem

Algemene beoordeling
Goede uitgelegde training vol met activiteit en afgestemd op onze branche. (bouw en productie gerelateerd)

Wat kunnen we nog verbeteren?
Gebak meenemen 😉


8,0

Heftruck

11-02-2021 Anoniem

Algemene beoordeling
Duidelijke uitleg, ruimte voor vragen en ervaringen te delen.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Zou ik niet weten.


7,7

BHV Herhaling

01-12-2020 Anoniem

Algemene beoordeling
Het was een fijne training, het e-learning gedeelte was duidelijk en de dag zelf was erg duidelijk, de man die de training gaf was ook duidelijk. Mooie oplossing die armen van paspoppen i.v.m. Corona, zo konden we nog wel mooi oefenen met verband aanleggen. (Hopen dat er volgend jaar weer lotussen bij kunnen zijn).

Wat kunnen we nog verbeteren?
Ik weet zo niks wat er verbeterd kan worden.


9,2

BHV Herhaling

16-11-2020 Anoniem

Algemene beoordeling
Was prima voor elkaar. Goede training, ook in deze corona tijd. Goed om alles weer even herhalen. Duidelijk en goede uitleg.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Niets te verbeteren.


8,0

EHBO

10-11-2020 Anoniem

Algemene beoordeling
We krijgen al jaren de herhaling via Bloemendal en zij werken met professionals.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Nee


8,5

BLS Instructeur

29-10-2020 Anoniem

Algemene beoordeling
Héél praktijk gericht!

Wat kunnen we nog verbeteren?


9,0

BHV Herhaling

29-06-2020 Anoniem

Algemene beoordeling
Zeer praktijk- en situatiegericht. De oplossing met verbinden van etalagepop armen was goed bedacht en handig. (1,5 meter maatregel)

Wat kunnen we nog verbeteren?
Ik weet weinig te verbeteren. Er was ruimte genoeg om alle onderdelen te behandelen.


8,5

BLS – PBLS nascholing

22-06-2020 Anoniem

Algemene beoordeling
Prettige vertrouwde leeromgeving met een klein aantal deelnemers.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Niets.


8,0

Hoogwerker

26-05-2020 Anoniem

Algemene beoordeling
Duidelijke uitleg.

Wat kunnen we nog verbeteren?
N.V.T.


9,5

BHV Basis

14-05-2020 Anoniem

Algemene beoordeling
Fijn om eerst de theorie door te nemen via de e-learning om daarna heel praktisch aan de slag te gaan. Docent gaf op een plezierige, ontspannen manier les.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Advies om een jasje mee te nemen is niet overbodig.


 

Algemene voorwaarden