Reviews

Schrijf een review


Onze klanten hebben ons objectieve advies en trainingen in de afgelopen 24 jaar altijd erg gewaardeerd. We horen graag wat we goed doen of waar we nog aan kunnen werken om onze dienstverlening eventueel te verbeteren. Gemiddeld worden we beoordeeld met een 8,9!


8,5

BHV Basis

18-02-2021 Anoniem

Algemene beoordeling
De instructeur was open en duidelijk. Samen met de Lotus zorgde hij voor een veilige en prettige leeromgeving.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Zou zo geen puntje kunnen noemen.


7,8

BHV Herhaling

18-02-2021 Anoniem

Algemene beoordeling
Gemoedelijke sfeer waardoor je meteen thuis voelt! Er ligt geen druk op de cursisten.

Wat kunnen we nog verbeteren?
N.V.T.


8,3

Hoogwerker

12-02-2021 Anoniem

Algemene beoordeling
Goede cursus en praktijk gericht.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Ander type hoogwerker als reeds ingezet.


8,3

BHV Herhaling

11-02-2021 Anoniem

Algemene beoordeling
Goede uitgelegde training vol met activiteit en afgestemd op onze branche. (bouw en productie gerelateerd)

Wat kunnen we nog verbeteren?
Gebak meenemen 😉


8,0

Heftruck

11-02-2021 Anoniem

Algemene beoordeling
Duidelijke uitleg, ruimte voor vragen en ervaringen te delen.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Zou ik niet weten.


7,7

BHV Herhaling

01-12-2020 Anoniem

Algemene beoordeling
Het was een fijne training, het e-learning gedeelte was duidelijk en de dag zelf was erg duidelijk, de man die de training gaf was ook duidelijk. Mooie oplossing die armen van paspoppen i.v.m. Corona, zo konden we nog wel mooi oefenen met verband aanleggen. (Hopen dat er volgend jaar weer lotussen bij kunnen zijn).

Wat kunnen we nog verbeteren?
Ik weet zo niks wat er verbeterd kan worden.


9,2

BHV Herhaling

16-11-2020 Anoniem

Algemene beoordeling
Was prima voor elkaar. Goede training, ook in deze corona tijd. Goed om alles weer even herhalen. Duidelijk en goede uitleg.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Niets te verbeteren.


8,0

EHBO

10-11-2020 Anoniem

Algemene beoordeling
We krijgen al jaren de herhaling via Bloemendal en zij werken met professionals.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Nee


8,5

BLS Instructeur

29-10-2020 Anoniem

Algemene beoordeling
Héél praktijk gericht!

Wat kunnen we nog verbeteren?


9,0

BHV Herhaling

29-06-2020 Anoniem

Algemene beoordeling
Zeer praktijk- en situatiegericht. De oplossing met verbinden van etalagepop armen was goed bedacht en handig. (1,5 meter maatregel)

Wat kunnen we nog verbeteren?
Ik weet weinig te verbeteren. Er was ruimte genoeg om alle onderdelen te behandelen.


8,5

BLS – PBLS nascholing

22-06-2020 Anoniem

Algemene beoordeling
Prettige vertrouwde leeromgeving met een klein aantal deelnemers.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Niets.


8,0

Hoogwerker

26-05-2020 Anoniem

Algemene beoordeling
Duidelijke uitleg.

Wat kunnen we nog verbeteren?
N.V.T.


9,5

BHV Basis

14-05-2020 Anoniem

Algemene beoordeling
Fijn om eerst de theorie door te nemen via de e-learning om daarna heel praktisch aan de slag te gaan. Docent gaf op een plezierige, ontspannen manier les.

Wat kunnen we nog verbeteren?
Advies om een jasje mee te nemen is niet overbodig.


 

Algemene voorwaarden