Over ons

De Veiligste Samenwerking

Bloemendal Arbo Adviesburo biedt al 22 jaar ondersteuning op het gebied van arbeidsveiligheid aan het bedrijfsleven, zorginstellingen en overheid. Wij helpen u graag om uw organisatie een veilige werkplek te laten zijn voor uw medewerkers. Wij luisteren naar uw wensen. Op die manier proberen wij invulling te geven aan uw vraag. Dit doen wij door een advies te geven of in een bedrijfsgerichte training op maat.

Achtergrond

Bloemendal Arbo Adviesburo is opgericht door Jolande Bloemendal. Jolande heeft jaren gewerkt als traumaverpleegkundige in het AMC Amsterdam en Ichilov Hospital in Tel Aviv. Ook heeft ze ervaring als verpleegkundige op de ambulance. De droom van Jolande was (en is) om het werken binnen bedrijven een stuk veiliger maken. Ze heeft zich verder gespecialiseerd in de Maatschappelijke en Bedrijfsmaatschappelijke Gezondheidszorg, zodat ze in 1996 dit bedrijf kon opstarten.

Training

Veel van onze innovaties staan in het teken van het vergroten van de klanttevredenheid en werkbaarheid. E-learning is hiervan een voorbeeld. De cursist leert de theorie vanuit huis en ontvangt bij goed gevolg een certificaat. Daardoor zijn onze trainingsdagen puur gericht op de praktijk. Tijdens onze trainingsdagen maken wij gebruik van professionals. Zij zijn bij ons in dienst of werken op freelance basis voor ons.

Waarom ons

Bloemendal’s Arbo-Adviesburo uit Vroomshoop adviseert, traint en begeleidt organisaties en hun medewerkers op het gebied van arbeidsveiligheid. In de webshop verkoopt Bloemendal bovendien veiligheidsproducten. Daarmee brengen wij veiligheid binnen handbereik voor elke organisatie.

Daarnaast is onze organisatie geaccrediteerd als opleidingsinstituut door:

  • de Nederlandse ReanimatieRaad;
  • Oranje Kruis;
  • CBR/code 95;
  • V&V Kwaliteitsregister;
  • STOOF Sectorplan.

MEER INFORMATIE?

Bel ons op 0546 - 646 414

Contact
Algemene voorwaarden