Over ons

De Veiligste Samenwerking

Bloemendal Arbo Adviesburo biedt al 22 jaar ondersteuning op het gebied van arbeidsveiligheid aan het bedrijfsleven, zorginstellingen en overheid. Wij helpen u graag om uw organisatie een veilige werkplek te laten zijn voor uw medewerkers. Wij luisteren naar uw wensen. Op die manier proberen wij invulling te geven aan uw vraag. Dit doen wij door een advies te geven of in een bedrijfsgerichte training op maat.

Achtergrond

Bloemendal Arbo Adviesburo is opgericht door Jolande Bloemendal: “Na jaren als traumaverpleegkundige te hebben gewerkt in het AMC Amsterdam, Ichilov Hospital Tel Aviv en op de Ambulance als verpleegkundige, wilde ik het werken binnen bedrijven een stuk veiliger maken. Na mijzelf verder gespecialiseerd te hebben in de Maatschappelijke en Bedrijfsmaatschappelijke gezondheidszorg, ben ik dit bedrijf gestart in 1996.”

Training

Veel van onze innovaties staan in het teken van het vergroten van de klanttevredenheid en werkbaarheid. E-learning is hiervan een voorbeeld. De cursist leert de theorie vanuit huis. Bij goed gevolg ontvangt hij een certificaat. Daardoor zijn onze trainingsdagen puur gericht op de praktijk. Tijdens onze trainingsdagen maken wij gebruik van professionals. Zij zijn bij ons in dienst of werken op freelance basis voor ons.

Waarom ons

Bloemendal’s Arbo-Adviesburo uit Vroomshoop adviseert, traint en begeleidt organisaties en hun medewerkers op het gebied van arbeidsveiligheid. In de webshop verkoopt Bloemendal ook veiligheidsproducten. Wij brengen daarmee veiligheid binnen handbereik voor elke organisatie.

Onze organisatie geaccrediteerd als opleidingsinstituut door:

  • de Nederlandse ReanimatieRaad;
  • Oranje Kruis;
  • CBR/code 95;
  • V&V Kwaliteitsregister;
  • STOOF Sectorplan.

MEER INFORMATIE?

Bel ons op 0546 - 646 414

Contact
Algemene voorwaarden