Branches

Heeft uw bedrijf medewerkers in dienst? Dan is het belangrijk om te weten dat uw bedrijf of organisatie aan een aantal voorwaarden te moeten voldoen op het gebied van veiligheid en arbeidsomstandighedenbeleid. Elke branche is anders en gelden er ook andere richtlijnen en adviesplannen. Benieuwd welk advies en voorwaarden voor uw bedrijf of organisatie gelden?

Wij leggen het graag aan u uit! 

Welk advies past bij mijn branche?

Eenvoudig en snel advies inwinnen die past bij uw branche? Dat vindt u onderstaand doormiddel van een overzichtelijk menu waar u kunt aangeven welke branche uw bedrijf zich in bevindt. Hierna komt u op de pagina met informatie over de branche.

Branche overzicht

*zit uw branche er niet bij? Geen paniek! Neem contact met ons op en we helpen u graag. Het kan zijn dat uw branche nog niet is aangevuld met het aanmaken van deze pagina.

Advies van onze professionals?

Wilt u op een eerlijke en professionele manier een verdiepend onderzoek laten onderzoeken op de risico’s en veiligheid? Wij hebben een team van experts in dienst die uw bedrijf op locatie kunnen controleren en toetsen. Van dit onderzoek krijgt u een volledige en handige online rapportage met de benodigde adviezen en een actieplan. Wij helpen en denken samen mee om het voor u en voor uw medewerkers het zo veilig mogelijk te maken. Dat doen we voor nu maar ook voor in de toekomst omdat uw bedrijf bij ons bekend is.

Wilt u direct advies voor uw branche of voor uw bedrijf en/ of organisatie? Neem dan snel contact met ons op en we geven u direct advies! Bel, mail  of vul onderstaand contactformulier in!

Ons team van erkende veiligheid experts helpen uw graag!

 

    Wilt u meer informatie?

    Bel ons op 0546 - 646 414

    Of vul hier het contactformulier in
    Algemene voorwaarden