Week van de RI&E

AKTIE!!!

Uw zaak versterken door veilig te werken!

Activiteiten tijdens de week van de RI&E:

Ter promotie van het RI&E register kunt u op de actiedagen bij Bloemendal’s Arbo-Adviesburo:

Benaderen voor een gratis advies binnen uw bedrijf op het gebied van arbeidsveiligheid.

De 3e Week van de RI&E vindt plaats van 11 t/m 15 juni 2018. De Week van de RI&E is een initiatief van het Steunpunt RI&E in samenwerking met de sociale partners om extra aandacht te vragen voor veilig en gezond werken, met als basis de RI&E.

Activiteiten en bekendheid

Een aantal veiligheidskundigen zijn bereid om een vrijblijvende Arbo-checkuit te voeren op uw bedrijf. Het bezoek duurt ongeveer een uur. In kaart wordt gebracht wat uw onderneming op het gebied van Arbo -en veiligheid voor elkaar heeft en wat niet en uiteraard hoe u dit kunt verbeteren. Wat het kost? Een kop koffie en een uur van uw tijd. Wat levert het op? Een objectieve blik op uw Arbo -en veiligheidsbeleid. Daarmee kunt u ongevallen, onveilige situaties en boetes van de Inspectie SZW voorkomen! Informeer bij het RI&E register of er een veiligheidskundige bij u in de regio deze Arbo-check kan uitvoeren.

‘De RI&E als onderdeel van zakelijk succes’

Dit jaar leggen we de nadruk op de mogelijkheden die een RI&E biedt voor de ondernemer. Een gezonde en veilige werkplek draagt namelijk bij aan de werknemerstevredenheid, productiviteit en bedrijfscontinuïteit. Daarnaast bekijken we naar aanleiding van de reacties van supporters van vorig jaar, hoe we onder andere de agenda overzichtelijker kunnen maken en hoe we nog meer zichtbaarheid kunnen geven aan de Week van de RI&E.

Bezoek de compleet vernieuwde website van de Week van de RI&E: www.weekvanderie.nl.

Algemene voorwaarden