Arbo Beheer Systeem (ABS) (vervolg)

Wilt u meer weten over het ArboBeheerSysteem (ABS)?

Klik HIER om een demo account aan te vragen, of neem contact met ons op voor meer uitleg.

Overzicht 
Het ABS biedt meer duidelijkheid en transparantie. Je kunt voor iedere afdeling een apart systeem opzetten, zodat bij calamiteiten of wijzigende wet- en regelgeving heel gemakkelijk de hele organisatie kan worden doorgelicht. Bovendien bouwt iedere afdeling een eigen dossier op, waardoor de transparantie wordt versterkt.

Eenvoudig

Het ABS is heel eenvoudig van opzet. Het invoeren van vragen is een peulenschil en kost daardoor maar weinig tijd. Alle rapporten en documenten die zijn voortgekomen uit het RI&E en alle documenten in het kader van VCA-certificering kun je heel eenvoudig documenteren en digitaal raadplegen. Bovendien zorgt het systeem voor informatie- en werkbladen. Deze kun je gebruiken voor het uitvoeren van uw arbo- en/of VCA-beleid.

ABS ArboBeheerSysteem Bloemendal RI&E

Dossieropbouw

Samen met onze adviseur vul je het ABS, zodat het volledig op maat is voor uw organisatie. Door de dossieropbouw van het ABS worden processen helder en inzichtelijk. Daarna is het een kwestie van periodiek aanpassen en aanscherpen. Een goede basis zorgt voor een prettige en eenvoudige manier van werken.

Onze adviseur

Onze adviseur helpt je met het invullen van het ABS, maar dat is niet alles. Om zowel het systeem als jou scherp en up-to-date te houden, komt hij eenmaal per jaar bij je langs om het systeem te bespreken en waar nodig adviezen te geven. Hij is jouw vraagbaak en jij kunt gedurende het hele jaar met al jouw vragen bij hem terecht.

Kortom

Wil je jouw maatregelen op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn van jouw medewerkers duidelijk in overzichtelijk maken? Zodat je er zeker van bent dat aan alle arbovoorwaarden wordt voldaan?

Denk dan eens aan ons ABS systeem. Duidelijk, gemakkelijk en overzichtelijk.

Advies van onze professionals?

Wilt u op een eerlijke en professionele manier een verdiepend onderzoek laten onderzoeken op de risico’s en veiligheid? Wij hebben een team van experts in dienst die uw bedrijf op locatie kunnen controleren en toetsen. Van dit onderzoek krijgt u een volledige en handige online rapportage met de benodigde adviezen en een actieplan. Wij helpen en denken samen mee om het voor u en voor uw medewerkers het zo veilig mogelijk te maken. Dat doen we voor nu maar ook voor in de toekomst omdat uw bedrijf bij ons bekend is.

Wilt u direct advies voor uw branche of voor uw bedrijf en/ of organisatie? Neem dan snel contact met ons op en we geven u direct advies! Bel ons op telefoonnummer 0546 – 646414 of mail naar info@bhvaed.nl of vul ons onderstaand contactformulier in!

Wij helpen u graag!

    Algemene voorwaarden