ArboBeheerSysteem (ABS)

Als de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) heeft plaatsgevonden, ontvangt u een aantal concrete aanbevelingen. Het is belangrijk dat u structuur en regelmaat krijgt in het opvolgen hiervan. Maar hoe doet u dat? Daar hebben wij het ArboBeheerSysteem® (ABS) voor ontwikkeld. Ons ABS is een innovatieve internetapplicatie, waarmee u alle arbo-verplichtingen (veiligheid, gezondheid en welzijn) helder op een rijtje krijgt.

Informatie aanvragen

Alle risico's in kaart

ArboBeheerSysteem®

ArboBeheerSysteem®

Eenvoudig van opzet

Arbo- en/of VCA-beleid

Duidelijkheid en transparantie

Structuur en samenhang

Een innovatieve internet-applicatie

Het ArboBeheerSysteem (ABS) is heel eenvoudig van opzet. Het invoeren van vragen is een peulenschil, en kost daardoor maar weinig tijd. Alle rapporten en documenten die zijn voortgekomen uit het RI&E én alle documenten in het kader van VCA-certificering, kun je heel eenvoudig documenteren en digitaal raadplegen. Ook zorgt het systeem voor informatie- en werkbladen. Deze kun je gebruiken voor het uitvoeren van je arbo- en/of VCA-beleid.

Advies van onze professionals?

Wilt u op een eerlijke en professionele manier een verdiepend onderzoek laten onderzoeken op de risico’s en veiligheid? Wij hebben een team van experts in dienst die uw bedrijf op locatie kunnen controleren en toetsen. Van dit onderzoek krijgt u een volledige en handige online rapportage met de benodigde adviezen en een actieplan. Wij helpen en denken samen mee om het voor u en voor uw medewerkers het zo veilig mogelijk te maken. Dat doen we voor nu maar ook voor in de toekomst omdat uw bedrijf bij ons bekend is.

Wilt u direct advies voor uw branche of voor uw bedrijf en/of organisatie? Neem dan snel contact met ons op en we geven u direct advies!

Bel ons op telefoonnummer 0546–646414 of mail naar info@bhvaed.nl of maak gebruik van de onderstaande GRATIS DEMO account.

Wij helpen u graag!

Gratis proberen

met een demo account

Ga hier naar de demo pagina
Algemene voorwaarden