Heeft u eigenlijk inzicht van alle gevaarlijke stoffen in uw bedrijf?

In de meeste gevallen beschikt ieder bedrijf over gevaarlijke stoffen. Dat kunnen schoonmaakmiddelen zijn maar het kan ook handelsvoorraad of stoffen zijn die vrijkomen tijdens het productieproces.

Voor de opslag van gevaarlijke stoffen zijn bepaalde eisen gesteld waar bedrijven aan moeten voldoen. Deze stoffen dienen nu eenmaal extra aandacht te hebben in uw bedrijf. Zo kunt u uw werknemers, bedrijf en omgeving beschermen tegen bepaalde risico’s.

Risico’s in kaart brengen

Als bedrijf/ manager of verantwoordelijke wilt u niets liever dan de veiligheid op de werkvloer en de omgeving beschermen tegen deze extra risico’s. Daarom is het van groot belang om de risico’s van gevaarlijke stoffen in kaart te brengen. Hiervoor bent u verantwoordelijk voor de zorgplicht.

Onze hulp en adviezen

Bloemendal Arbo AdviesBuro helpt uw organisatie met adviezen voor een veilige werkplek. Onze veiligheidskundige heeft de benodigde kennis van de laatste regelgeving en wetten met de betrekking op transport/ opslag en werken met gevaarlijke stoffen. Hij helpt uw organisatie met een solide veiligheidssysteem waarbij alles inzichtelijk en overzichtelijk is.

Komt u er niet helemaal uit?

Ga dan voor een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E – Verdiepend onderzoek)
We kunnen daarnaast verdiepende onderzoeken voor u uitvoeren, zoals:

Ook van deze onderzoeken krijgt u een volledige rapportage en adviezen. Deze kunnen wij bij het Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) rapport voegen.

Advies van onze veiligheidskunde nodig?

Wilt u direct advies of heeft u een vraag voor uw bedrijf en/ of organisatie? Neem dan snel contact met ons op en we geven u direct advies! Bel ons op telefoonnummer 0546 – 646414 of mail naar info@bhvaed.nl of vul onderstaand ons contactformulier in!

 

    Algemene voorwaarden